9 august 2020, 8:34

Veste bună pentru Trump înainte de întâlnirea cu Iohannis! Președintele Americii a devenit bunic pentru a zecea oară

Familia Trump s-a mărit din nou, iar președintele Americii a devenit bunic pentru a zecea oară. Fiul acestuia pe nume Eric a anunțat că soția sa a adus pe lume o fetiță conform celor de la france24.com.

Lara Trump şi cu mine suntem încântaţi să o primim pe Carolina Dorothy Trump în această lume. Te iubim deja!”, este anunțul făcut luni seara de Eric Trump pe pagina sa oficială de Twitter. Acesta este ce de-al treilea fiu al lui Donald Trump.

Copilul este al zecelea nepot al lui Donald Trump. Președintele american are 73 de ani și este tatăl a cinci copii din trei relații diferite. De când președintele s-a instalat la Casa Albă mai exact din luna ianuarie a anului 2017, Eric Trump împreună cu fratele sau mai mare Donald Jr conduc împreună „Trump Organization”. Societatea se ocupă de gestionarea investițiilor făcute de către familia Trump în Statele Unite, dar și în străinătate. Aceasta afacere include atât hotelurile familiei, cluburile de golf cât și afacerile imobiliare.

Lara Trump are vârsta de 36 de ani și în trecut a muncit în jurnalism. În ziua de astăzi ea este foarte angajată în tot ce ține de apărarea animalelor și gestionarea alături de soțul ei a Fundației Eric Trump, care se ocupă de finanțarea mai multor spitale pentru copii. Însă, Lara Trump este și cea care intervine de cele mai multe ori pe platourile de filmare ale televiziunilor pentru a îi lua apărarea, din punct de vedere politic, socrului său.

Sursă foto cover: france24.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.