8 iunie 2022, 4:56

Vești bune pentru elevii care vor susține examenul de bacalaureat la informatică. Meditații online gratuite

Prin intermediul platformei WellCode.ro, dezvoltată de o echipă de IT-iști români, elevii care vor susține Bacalaureatul la Informatică vor beneficia de meditații online.

Platforma online conține o serie de peste 200 de lecții și probleme care îi vor pregăti pe tineri nu doar pentru Bacalaureat, ci mai ales pentru o viitoare carieră în domeniul informatic. Potrivit unui comunicat de presă, fiecare concept nou este explicat cu exemple din viața reală, astfel încât beneficiarii cursurilor online să înțeleagă unde se pot aplica aceste cunoștințe nou învățate.

După fiecare lecție pe care cursantul o parcurge, acesta își va evalua cunoștințele printr-un examen de tip grilă. În cazul în care a răspuns greșit la anumite întrebări platforma nu îl va „pedepsi”, ci va avea ocazia să recitească acele părți din curs pe care nu le-a înțeles și să le aprofundeze mai bine.

sursa: shutterstock.com

În septembrie 2017, a fost lansat primul modul al platformei cu ajutorul căruia mai mulți cursanți care nu dețineau noțiuni de bază au beneficiat de progrese vizibile. La ora actuală platforma conține două module, peste 200 de lecții și probleme și peste 20 000 de membri activi.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol