23 iulie 2024, 9:01

Vești bune pentru fanii serialului „Friends”! Seria va apărea din nou pe ecranele cinematografelor

Mult îndrăgitul serial „Friends” (Prietenii tăi), unul dintre cele mai populare sitcomuri din istoria televiziunii, sărbătorește 25 de ani de la lansare, iar cu această ocazie vor fi proiectate în sălile de cinema 12 dintre cele mai reprezentative episoade, relatează Agerpres.

Compania audiovizuală Fathom Events, care este responsabilă de organizarea petrecerii în onoarea „Friends”, a mai informat prin intermediul unui comunicat că

Suntem entuziasmaţi să sărbătorim a 25-a aniversare a ‘Friends’, un serial de televiziune care continuă să aibă un impact cultural şi să atragă fani din diferite generaţii„, a declarat consilierul delegat al Fathom Events, Ray Nutt, potrivit Agerpres.

„Fanii vor avea oportunitatea să se reunească şi să-şi amintească câteva dintre scenele cele mai hilare şi emoţionante ale acestei aclamate comedii, de data aceasta în sălile de cinema”, a precizat el, potrivit Agerpres.

Serialul „Friends” a fost lansat oficial pe data de 22 septembrie 1994 și s-a încheiat în 2004 după zece sezoane şi 236 episoade de succes, în care au jucat actori precum Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry şi David Schwimmer, alături de personaje secundare precum Brad Pitt, Paul Rudd sau  Tom Selleck.

Chiar dacă sunt câțiva ani de la încheierea celebrului serial, se pare că acesta a rămas și astăzi un fenomen incontestabil, continuând să atragă fani din toate colțurile lumii, care sunt încă dispuși să urmărească de pe platformele online pățaniile și aventurile celebrelor personaje Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler şi Ross.

Sursă Foto: stylist.co.uk


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol