28 iulie 2021, 7:24

Vești îmbucurătoare pentru bunici. Când se măresc pensiile

Vești îmbucurătoare pentru bunici. Pensiile vor crește cu 40% de la 1 septembrie 2020. Anunțul a fost făcut de ministrul Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru, în cadrul unei emisiuni difuzate de postul public de televiziune.

„Aşa este legea. (…) Îmi pare rău, trebuie să o spun: PSD întreţine această frică, PSD întreţine întrebările încontinuu pe acest subiect. Dimpotrivă, banii sunt în buget. (…) Cresc pensiile. Este lege în vigoare. Da, vom creşte pensiile„, a declarat ministrul Muncii, la TVR 1, fiind pentru prima dată de la preluarea mandatului oficial dacă acest lucru va fi posibil, potrivit Economica.net. 

Până în momentul de față, ministrul Violeta Alexandru nu a făcut un anunț oficial în privința majorării pensiilor, susținând doar că nu se va abate de la legea deja în vigoare. Legislația actuală prevede ca punctul de pensie să fie majorat cu 40% de la 1 septembrie 2020.

În cele din urmă, ministrul Muncii a considerat că răspunsul său a adus certitudinea mult așteptată, clarificând faptul că pensiile vor crește, cu siguranță, cu 40% de la 1 septembrie 2020.

„Putem să agreăm şi pentru pensii că am dat răspunsul suficient de clar?”, a menționat aceasta, potrivit Economica.net.

Sursă Foto: playtech.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.