9 aprilie 2020, 13:32

Victor Ponta, nou atac la Dragnea: A mai făcut câteva milioane de euro!

Fostul premier al României Victor Ponta a postat pe pagina sa de Facebook o reluare a unui mesaj al lui Liviu Dragnea din luna mai 2017, în care liderul PSD  se lăuda cu faptul că „Romînia a fost admisă pe lista statelor libere de pestă porcină”, cu atingere la criza majoră cu care se confruntă acum țara noastră n privința epidemiei de pestă porcină.

Redăm mai jos mesajul fostului social-democrat Victor Ponta:
„Dincolo de cearta cu Gabriela Firea ieri Liviu Dragnea a continuat sa se ocupe de subiectele LUI ( protocoale, amnistie , rafuieli cu SRI sau ambasadori, promisiuni goale pentru nemultumitii din Partid, vanzarea companiilor de stat spre sponsorii lui prin Fondul Suveran ) – deloc despre problemele OAMENILOR ( inflatie, credite, cresterea preturilor )!

Despre PESTA PORCINA- acum am aflat ca inca din 2017 Liviu Dragnea a rezolvat problema – si a primit si un premiu pentru asta! Dupa care a vandut toti porcii de la Ferma din Salcia!!! Si a mai facut cateva milioane de euro!

Cititi mai jos va rog – ce credeti ca a facut Dragnea pentru acel premiu?!? Sau, mai bine zis, cati bani a dat din buzunarul dvs?„, a scris Victor Ponta pe Facebook.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

  1. Cornel

    3 septembrie

    urat imbatraneste ponta…

  2. Snaider Paul

    3 septembrie

    Escrocul de Adrian Nastase a facut 3 lucruri criminale : 1) a privatizat o mare parte a industriei romanesti , 2) a schimbat Constitutia separand alegerile parlamentare de cele presidentiale si…3 ) a lansat in poitica un escroc ordinar care candva dormea prin garile Parisului !

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.