10 august 2020, 2:33

VIDEO Cât costă și cum arată cei mai scumpi pantofi din lume

Cea mai scumpă pereche de pantofi din lume a fost scoasă la vânzare de brandul de lux Jada Dubai în colaborare cu Passion Jewellers și ajunge la suma exorbitantantă de 17 milioane de dolari.

Impresionanta pereche de pantofi este expusă de miercuri la Burj al-Arab, unul dintre hotelurile de lux ale orașului Dubai, care este amator să doboare toate recordurile.

„Dubai este un oraş al milionarilor şi miliardarilor. Există o piaţă potenţială în toată regiunea Golfului şi (în special) în Arabia Saudită“ pentru acest tip de produse, a explicat pentru AFP Hemant Karamchandani, bijutierul care se află în spatele acestei creaţii, potrivit adevarul.ro.

Faimoasa pereche a fost confecționată sunt din aur și diamante, iar pentru realizarea ei au fost necesare nouă luni de muncă. Pantofii au fost concepuţi şi creaţi în Italia, cu 236 de diamante de tip D, de 15 carate fiecare. Aceștia sunt confecţionaţi pentru măsura europeană 36 şi pot fi realizaţi la comandă, după ce clienta/ clientul plăteşte suma integral.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.