10 august 2020, 2:49

VIDEO Clujul, orașul care se face plăcut străinilor. Cum arată noul film de promovare al clujenilor

Clujul este unul dintre orașele României cele mai iubite și vizitate de turiștii străini. Din acest motiv, municipalitatea investește o mulțime de fonduri în promovare. În prezent, Clujul se promovează în străinătate cu un nou videoclip, numit Cluj-Napoca: City of Heart. Videoclipul care are aporximativ trei minute a fost prezentat în cadrul Festivalului Untold și explorează sloganul turistic al orașului Cluj „The Heart of Transylvania”. 

Clipul descrie orașul ca fiind locul unde vechiul și noul se amestecă și fuzionează, fiind un mediu prielnic atât pentru cei care studiează cât și pentru cei care muncesc.

Potrivit publicației online ClujInsider.ro, noul videoclip de promovare a Clujului conține numeroase imagini filmate din dronă, panorame și cadre de tip timelapse, prezintă ruinele așezării romane Napoca, clădiri și biserici medievale, dar și clădirile moderne, stadionul, sala polivalentă.

Clipul mai prezintă și imagini din parcuri, din centrul vechi al orașului, valea Someșului Mic, dar abordează și festivalurile precum Untold sau competițiile sportive găzduite, prezentând-o printre cadre și pe Simona Halep jucând într-unul din meciurile de FedCup găzduite de oraș.

La lansarea acestuia au participat mai bine de 200.000 de persoane, care au participat în cadrul festivalului UNTOLD, iar marea lor majoritatea lor a fost surprinsă de aspectele surprinse în material.

Sursă Foto: zf.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

  1. Luc

    23 august

    mizerabilii, nu au pus nici macar o secunda cu TIFF, festivalul care a readus Clujul si pe harta cinematografica a lumii…

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.