28 mai 2023, 15:11

Video. Exemplu de urmat la Arad: Așa se trece cu motocicleta pe lângă un bebeluș dormind

Motocicliştii arădeni sunt o comunitate care mereu reuşesc să iasă în faţă cu lucruri care surprind la modul cel mai plăcut.
De la evenmentele de conştientizare în trafic pe care le-au organizat ani de zile în municipiu, la implicarea lor în acţiuni caritabile şi la o solidaritate de breaslă rar întâlnită.
Acum, însă, doi motociclişti arădeni au ajuns celebri pe reţelele de socializare, filmuleţul cu cei doi fiind publicat pe TikTok. Cei doi motociclişti din Arad sunt surprinși cum trec cu motoarele oprite, tiptil, tiptil pe lângă o mămică ce îşi plimba bebeluşul în cărucior.
Cel mai probabil motocicliștii au observat bebeluşul şi au oprit motoarele pentru a nu-l trezi şi speria pe copil, scrie Aradon.
Filmuleţul care a adunat peste 162 de mii de vizualizări are şi peste o mie de comentarii care confirmă că nu e prima dată când motocicliştii dau dovadă de extrem de multă atenţie când vine vorba de cei de lângă ei.
„Respect tuturor motocicliștilor sunt cei mai buni oameni”; „De apreciat”; „Sunt motociclist și așa am procedat și eu de multe ori”; „Oameni cu bun simț” sunt doar câteva dintre cele peste 1.100 de replici.
„Sunt motociclist și așa am procedat și eu de multe ori”; „Oameni cu bun simț” sunt doar câteva dintre cele peste 1.100 de replici.

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol