15 aprilie 2024, 22:40

VIDEO & FOTO impresionante: 3.000 de oameni la Noaptea Fotbalului, bucurându-se cu Helmuth Duckadam de Muzeul Fotbalului!

În premieră la Noaptea Muzeelor, fotbalul a făcut spectacol! Asta pentru că 3.000 de oameni s-au bucurat de programul special al Muzeului Fotbalului. Sâmbătă spre duminică, de la 20 la 2 dimineața, am deschis nocturna pe Gabroveni 24 iar show-ul a fost total.

Copii, tineri, adulți și vârstnici, cu bilete achiziționate online sau la fața locului, au construit o galerie ad-hoc uriașă pe străduțele din Centrul Vechi și s-au bucurat apoi de „comorile” din Muzeul Fotbalului, în cele 5 camere cu exponate rare și experiențe inedite.

Aici veți descoperi povestea VIDEO a întregului eveniment! 

Atracțiile principale au fost mănușile cu care Helmuth Duckadam a apărat în finala Cupei Campionilor 1986 câștigată de Steaua în fața Barcelonei și, firește, șansa de a se fotografia cu marele portar și de-a obține autograful lui. Pentru că marele Duckadam a fost gazdă în Muzeul nostru!

„În doar 6 ore de program special dedicat primei noastre participări la Noaptea Muzeelor 3.000 de oameni au ales Muzeul Fotbalului! Dincolo de statistici, bucuria celor care au venit ne obligă și ne responsabilizează pentru viitor. Fiți siguri că urmează surprize și evenimente de neuitat!” – Tiziana Gagiu, Director Adjunct Muzeul Fotbalului


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol