CITIRE

VIDEO Freddie Mercury, omagiat de hamalii aeroport...

VIDEO Freddie Mercury, omagiat de hamalii aeroportului Heathrow

Călătorii care au trecut prin aeroportul Heathrow din Marea Britanie au avut parte, miercuri, de un show impresionant. Membrii echipei de hamali i-au oferit un omagiu lui Freddie Mercury, sărbătorindu-l într-un mod surprinzător.

Angajaţii au șocat atât prin înfățișare, cât și prin mişcările consacrate ale cântăreţului. Spectacolul s-a desfășurat lângă o staţie de colectare bagaje, iar coregrafia a fost realizată de cunoscutul Lyndon Lloyd.
Faimosul cântăreţ britanic a lucrat pentru ceva timp ca manipulator de bagaje pe aeroportul Heathrow din Londra şi, în cinstea zilei sale de naştere, angajaţii de la terminalul 5 au învăţat să danseze, la fel cum o făcea Mercury pe scenă, și s-au costumat corespunzător.

„Freddie Mercury este o legendă de necontestat a rock-ului şi a fost o adevărată plăcere să planificăm sărbătorirea zilei sale de naştere pe Aeroportul Heathrow, unde a lucrat odată. Eu şi ceilalţi angajaţi de la bagaje am pus totul în acest dans şi de-abia aşteptăm să vedem chipurile turiştilor. Noul film Bohemian Rhapsody s-a dovedit a fi o mare sursă de inspiraţie pentru noi toţi şi nu mai putem de nerăbdare până la premiera de luna viitoare”, a declarat Adam Dewey, managerul de bagaje al aeroportului British Airways, conform Daily Mail.

Pe lângă acestea, orice client care se numeşte Freddie, Frederick sau poartă numele real al legendei, Farrokh, a fost invitat împreună cu tovarăşii lor de călătorie să utilizeze salonul de primă clasă al British Airways.

Evenimentul de pe aeroport contribuie la promovarea filmului Bohemian Rhapsody, un film biografic regizat de Bryan Singer, care înfăţişează ascensiunea rockstar-ului către faimă și care va fi lansat în România pe 2 noiembrie.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.