18 septembrie 2020, 16:58

VIDEO Spectacol de proporții pe cerul Moscovei, în cadrul Festivalului Internațional de Artificii

În acest weekend cerul Moscovei a fost gazda unui spectacol de proporții. Opt echipe care și-au reprezentat țările de proveninență au participat la Festivalul Internațional de Artificii, care a fost organizat în Parcul Brateevski din capitala rusă, potrivit stirileprotv.ro.

În acest an, participanții au avut de respectat tema teatrului, iar marele premiu a fost câștigat, bineînțeles, de echipa Rusiei. Spectacolele pirotehnice au fost pregătite de specialiști din Rusia, Austria, Armenia, Brazilia, China, România, Croaţia și Japonia.

Parcul Brateevski se află pe malul stâng al râului ce străbate Moscova, fiind și locul în care a fost organizată ediția din acest an a Festivalului Internațional de artificii.

Fiecare echipă, din cele opt au pregătit câte un spectacol de câte 10 minute, în care muzica s-a combinat perfect cu jocurile de lumini care au brăzdat cerul.

Argentina a avut un spectacol bazat pe muzică clasică și tango, iar celelate țări au abordat melodii de jazz sau arii celebre.

Pentru invitați organizatorii festivalului au amplasat o scenă pe care au performat atât artiști renumiți cât și debutanți, iar pentru iubitorii de muzică retro, organizatorii au pregătit și numeroase spectacole de jazz la care au participat grupuri din Rusia, Marea Britanie şi Cuba.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.