7 iunie 2022, 16:51

VIDEO Uraganul Florence, prezentat într-o manieră inedită într-un platou de televiziune

În ultima perioadă uraganul Florence a făcut ravagii, continuând să îngrijoreze autoritățile privind noi dezastre pe care le-ar putea  provoca.

Nu mai puțin de 98.000 de locuinţe din Carolina de Nord, Virginia şi Carolina de Sud au rămas ieri fără curent electric, din cauza apropierii de continent a uraganului Florence, care este socotit de către meteorologi ca fiind unul de categoria doi, cu vânturi de aproximativ 155 km/oră.

De asemenea, Serviciul Naţional de Meteorologie a emis o avertizare de tornadă pentru mai multe zone din Carolina de Nord, transmițând cetăţenilor care au decis să nu evacueze să rămână în case şi subsoluri.

„Plecaţi din calea lui, nu vă jucaţi. Este un uragan foarte mare, poate cel mai mare pe care l-aţi văzut şi cantităţi impresionante de apă”, a declarat Trump, președintele SUA, pe Twitter.

Pentru a înțelege mai bine situația gravă, dar și cum acționează uraganul Florence, cei de la The Weather Channel au pus pe ecranul unui studio o simulare prin care explică pas cu pas care sunt consecințele prezenței uraganului.

 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol