14 ianuarie 2023, 12:18

Videoclip pentru The Kryptonite Sparks – ‘Dacă Vii Azi’

La mai bine de o lună de la lansarea variantei audio, The Kryptonite Sparks se întorc cu videoclipul piesei “Dacă Vii Azi”, regizat de Norbert Fodor, DOP Vlad-Radu Popescu, crew StaySharp.

“Dacă Vii Azi” este single-ul cu numărul patru de pe viitorul material discografic The Kryptonite Sparks, a cărui lansare e plănuită pentru 2022.

A fost produs de The Kryptonite Sparks și înregistrat în propriul lor studio (The Kryptonite Sparks lil’ mansion), avându-l ca drums recording engineer pe Adrian Despot.

Mix-ul a fost făcut de Chris Sheldon (Foo Fighters, Biffy Clyro).

“Încă de la începutul verii Norbert a venit cu propunerea de a produce un videoclip pentru unul din single-urile noastre. Știind cât de mișto sunt proiectele la care a mai lucrat el și crew-ul lui, a fost un moment de bucurie și am acceptat instant! A fost mai apoi un journey foarte interesant și challenging să setăm locațiile pentru filmare și să găsim actorii potriviți. Am avut o singură zi de filmare foaaarte lungă, dar a fost fun și mă simt norocos că am putut lucra cu o echipă așa de cool. All in all eu sunt over the moon cu produsul final și abia aștept să îl urmăriți și voi.”, spune Rareș Diaconu

The Kryptonite Sparks sunt: Rareș Diaconu, Călin Răzvan Diaconu și Răzvan Anton.

Îi găsești pe toate rețelele de social media (The Kryptonite Sparks).

Iată și materialul muzical:

 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol