1 decembrie 2021, 8:04

Vine elefantFest, cel mai mare târg de carte

În perioada 25-31octombrie2021, elefant.ro va organiza cea de-a patra ediție a elefantFest, cel mai mare târg de carte din România. Noua ediție va propune cititorilor peste 90 de evenimente de calitate, cu autoriconsacrați, precum lansări de carte, interviuri sau mesaje dedicate publicului român.

“Am pregătit deja, alături de cele mai importante edituri din țară și străinătate, un număr impresionant de lansări, ca și în edițiile trecute. Cititorii se vor putea întâlni online, spre exemplu, cu Johann Hari, Alexandra Joel sau Yoko Ogawa, William Kent Krueger ori Akira Mizubayashi. Derulată sub sloganul Fă-ți timp să citești!, ca și ediția din primăvară, elefantFest de toamnă va fi un îndemn la lectură, una dintre activitățile care pot contribui la evoluția noastră ca indivizi, dar și ca societate.”, spune Adrian Dinu, Director Carte elefant.ro.

Discout de 60%

Cititorii vor putea achiziționa peste 30.000 de titluri în limba română și peste 600.000 în limba engleză. Editurile prezente la târg vor avea campanii de reduceri la numeroase cărți, discountul practicat putând depăși 60%.

Dacă edițiile precedente au fost dedicate autorilor japonezi și britanici, la această ediție, autori americani consacrați vor fi în lumina reflectoarelor. Printre ei, John P. Strelecky, Gabriela Garcia, Jessica Bruder, Paula McLain sau Julia Quinn.

elefantFest Kids, ziua dedicată micilor pasionați de lectură va avea loc pe 31 octombrie. În această zi, copiii și părinții vor avea ocazia de a se întâlni cu autorii lor preferați precum Alec Blenche, Ioana Chicet-Macoveiciuc sau Victoria Pătrașcu.

La edițiile precedente au avut loc peste 200 de evenimente, printre cele mai urmărite lansări până acum fiind cele cu Evgheni Vodolazkin, Ludmila Ulițkaia, Mary Laura Philpott, Natasha Lester, Davidji, Hervé Le Tellier, Richard Osman, C.J. Tudor sau cu autorii români Radu Paraschivescu, Mircea Cărtărescu, Ioana Nicolae, Andrei Crăciun, Ioana Pârvulescu.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.