5 iunie 2020, 8:04

Virusuri mortale în Japonia! Cum a ajuns Ebola în Țara Soarelui Răsare

Japonia este țara care va găzdui în anul 2020 Jocurile Olimpice și din acest motiv a luat o măsură care i-a lăsat muți de uimire pe foarte mulți. Aceasta a introdus în țară voit mai multe virusuri mortale printre care se numără și Ebola.

Conform celor de la livescience.com ar exista temeri cu privire la numărul mare de turiști ce ar urma să ajungă în Japonia la Jocurile Olimpice din 2020, iar aceștia ar putea să aducă cu ei astfel de virusuri letale. Pentru că țara nu s-a mai confruntat cu așa ceva până în prezent, doresc să pregătească în prealabil o așa zisă „trusă de ajutor”.

Cele cinci virusuri au fost aduse în Japonia în luna septembrie a acestui an și sunt de fapt cele mai periculoase care au ajuns vreodată în mod intenționat în această țară, nivelul de biosiguranță fiind de patru, conform unui raport publicat de jurnalul Nature și mai apoi citat de ziare.com.

Virusurile sunt găzduite de către Institutul Național de Boli Infecțioase care se găsește la numai 30 de kilometri de capitala țării, Tokio.

Sursă foto cover: Independent


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.