5 august 2020, 12:51

Visul omului de a avea aripi împlinit la Tuzla

Visul omului de a avea aripi e visul la libertate, tocmai de aceea, la Oamenii dimineții vă invităm să-i cunoașteți pe oamenii care vă pot crește aripile și vă pot ajuta să zburați în înaltul cerului. Aeroportul de la Tuzla este locul unde visul lui Icar – a omului care și-a dorit să zboare –  devine realitate datorită curajului, pasiunii și a muncii performante a unei echipe.

În urmă cu mai bine de 50 de ani, piloții AVIASAN marcau în calendar o dată memorabilă pentru aviația sanitară din România: data primei misiuni de zbor realizată pe Aeroportul Tuzla și începutul unei activități uluitoare a piloților legendari care au zburat, doar în primul an – 1.600 de ore – în misiuni de transport medical și în intervenții agricole. Reprezentanții Regional Air Services, compania care a preluat în 1999 aeroportul în ruină și l-a dus pe locul doi după Otopeni în clasamentul mișcărilor de aeronave.

Adrian, Sava, Caroline, Andrei și ”păsările lor zburătoare ”sunt eroii povestirii noastre, care ne învață cât de sus poate ținti omul dacă are viziune, e tenace și muncitor. Aeroportul de la Tuzla este și cea mai mare școală privată de zbor din țară, având numele lui Tudor Greceanu. Deși foarte tineri, chiar de 15-16 ani, 99% dintre elevii care vin să învețe să piloteze la Aeroportul Tuzla, fac asta din pasiune și astfel învață să prețuiască viața și libertatea. Ediția de dimineață va spune povestea frumoasă a pasiunii pentru zbor.


  1. maria urziceanu

    8 ianuarie

    felicitari , sanatate si succes sa aveti in continuare , initiativele voastre sant demne de locul acela ales sa fiti cei mai buni,cu pasiune si daruire

  2. […] Visul omului de a avea aripi e visul la libertate, tocmai de aceea, la Oamenii dimineții vă invităm să-i cunoașteți pe oamenii care vă pot crește aripile și vă pot ajuta să zburați în înaltul cerului. Aerodromul de la Tuzla este locul unde visul lui Icar – a omului care și-a dorit să zboare – […] …read more […]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.