7 decembrie 2023, 15:40

Vrei ca orașul tău să dispună de o stație de încărcare Supercharger? Votează online

Orice oraș din România ar putea avea o stație de încărcare Supercharger, dacă beneficiază de susținerea online a locuitorilor săi.

Tesla organizează trimestrial un vot prin intermediul căruia cei care au cont pe site pot vota unde să fie instalată următoarea staţie de încărcare Supercharger, asta suplimentar celor instalate de companie, vorbim de patru staţii pe an amplasate după votul popular.

În primul trimestru al acestui an (ianuarie – martie) oraşul câştigător a fost Muscat, din Oman, cu 7236 de voturi, iar în al doilea trimestru (aprilie – iunie) a câştigat Radomsko, un mic oraş din Polonia, cu 7692 de voturi, scrie BizBrasov.

De la 1 iulie a început o nouă sesiune de votare şi, în mod surprinzător, România are de data aceasta un oraş cu şanse reale de câştig. Vorbim despre Braşov, oraş care se află pe locul doi, la doar 156 de voturi distanță de primul loc, oraşul Merano, din Italia.

Ţinând cont că există o şansă, „ieşiţi” la vot. Este disponibil celor cu cont pe site-ul ofcial, deci nu trebuie să deţineţi neapărat o maşină Tesla.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol