20 mai 2024, 0:40

Vrei filme de Crăciun? Le ai cu două luni mai devreme! #leruiler

Timid, magazinele au început să facă loc în rafturi articolelor de Crăciun. În supermarket, cei de la marketing caută disperaţi prin seif stick-urile cu Fuego de anul trecut. Iar la tv… la tv vrei filme de Crăciun? Pentru că avem…

Sunt televiziuni care se pregătesc intens  şi din timp pentru acest eveniment. Chiar dacă maşinile sunt în continuare “încălţate” cu anvelope de vară.

Cu două luni înainte de Crăciun, filmele festive revin la DIVA! Din 25 octombrie pe acest canal începe cel mai mare maraton de filme dedicate Crăciunului.

Conform tradiției, la DIVA pot fi urmărite peste 8 filme de Crăciun pe zi, inclusiv preferatele fanilor: Crăciun de veteran (A Veteran’s Christmas, 2018), Miracolul lui Maggie (Karen Kingsbury’s Maggie’s Christmas Miracle, 2017), Parteneri de ocazie (Mingle All the Way, 2018), Dragoste la cabana renilor (Romance at Reindeer Lodge, 2017), Crăciun la pensiunea Bramble (A Bramble House Christmas, 2017), Încurcătură de Crăciun (A Twist of Christmas, 2018) și multe altele.

Filme de Crăciun în premieră sunt programate în zilele de marți și duminică de la 16:00,respectiv vineri de la 19:40.

Duminică, 25 octombrie, filmul Iubire de Crăciun (A Christmas Love Story, 2019) deschide seria premierelor. Katherine Clark (Kristin Chenoweth) caută inspirație pentru că trebuie să scrie un cântec de succes pentru un spectacol de Crăciun. Din fericire, un băiat cu voce de aur se alătură corului ei și o învață o lecție despre importanța familiei.

Vrei filme de Crăciun? Vor urma: marți, 27 octombrie – Un iubit de sărbători (Holiday Date, 2019), iar  vineri 30 octombrie -Crăciunul la Plaza (Christmas at the Plaza, 2019).

Fuego, ai legătura!

Foto: DIVA


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol