3 octombrie 2023, 6:32

Vrei să revezi FRIENDS? Toate cele 10 sezone sunt pe HBO GO

Unul dintre cele mai populare seriale de comedie vine la HBO GO. Vrei să revezi FRIENDS? Cumpără popcorn și pregătește-te pentru 15 aprilie.

Din  15 aprilie, toate cele 10 sezoane ale multipremiatului serial FRIENDS vor fi disponibile pe HBO GO.

Friends/ Prietenii tăi este unul dintre cele mai bine cotate seriale de televiziune, având multiple Premii Emmy și Globuri de Aur și multe alte nominalizări.

Este o comedie inteligentă despre experiențele unui  grup de prieteni din cartierul Manhattan care încearcă să-și croiască un drum, pe cont propriu, în New York.

Ai la dispoziție nu mai puțin de 236 de episoade ale seriei.

Toate au fost filmate în fața unui public live, pe celebrul platou 24 din studiourile WarnerBros. din Burbank, California, și îi au în distribuție pe Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry și David Schwimmer.

Actori care au ajuns să fie identificați cu serialul, așa cum Larry Hagman va rămâne forever JR din Dallas. Bine, cu excepția lui Jennifer Aniston, care a reușit să se desprindă de “blestem”.

Pe parcursul celor 10 sezoane, o serie de actori și actrițe de top au avut roluri episodice în serial. Printre ei Brad Pitt, Reese Witherspoon, Susan Sarandon, George Clooney, Paul Rudd, Tom Selleck, Bruce Willis, Kathleen Turner, Sean Penn, Gary Oldman, Ben Stiller, Winona Ryder, Christina Applegate și Julia Roberts.

La momentul premierei, actorii din rolurile principale erau necunoscuți publicului larg. Serialul a devenit un fenomen, iar ei au devenit celebri în întreaga lume.

Nu pierde și:

Serialul de succes din anii ’90, FRASIER, revine!


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol