2 iulie 2020, 13:07

Vrei să te plimbi mult și ieftin? Cele mai accesibile destinații românești în toamna 2019

Cauți o destinație ieftină în România? Pentru cei care nu și-au terminat concediul și vor o escapadă pentru un weekend, vă prezentăm o sugestie de locații potrivite pentru toamna aceasta.

Optezi pentru o vacanță la munte

Bușteni, Sovata și Sighișoara sunt localitățile cu cele mai ieftine opțiuni de cazare din România, având valori medii pentru o noapte într-un hotel de 3 stele în timpul lunilor de toamnă de 27€, 29€ respectiv 34€. Traseele montane sau plimbările pe aleile răcoroase contribuie la relaxarea celor care obișnuiesc să își petreacă zilele la birou.

Preferi să revezi litoralul românesc

Lipsa aglomerației face litoralul să pară cu totul diferit de locul văzut cu doar câteva luni în urmă, atracțiile sezoniere nemaifiind nici ele la îndemână.

Locațiile cu opțiuni ieftine de cazare în timpul lunilor de toamnă sunt Eforie Nord, Neptun și Constanța, iar valorile medii ale tarifelor pentru o noapte într-un hotel de 3 stele pentru lunile septembrie – noiembrie sunt 30€, 32€, respectiv 36€.

Vrei să mergi la evenimente culturale sau să redescoperi orașe istorice

Una dintre noile tendințe ale călătorilor din țara noastră este redescoperirea orașelor istorice și vizitarea obiectivelor turistice locale, degustarea preparatelor specifice zonei și interacțiunea cu localnicii. Evenimentele culturale sau sportive aduc numeroși vizitatori, iar sezonul de toamnă este bogat în astfel de atracții, ne prezintă momondo.ro.

Pe lângă orașele amintite mai sus, cele mai mici prețuri medii pentru cazare se regăsesc în Timișoara, Sibiu sau Iași, având valorile pentru o noapte în hoteluri de 3 stele de 37€, 38€, respectiv 39€.

Cele mai căutate destinații de toamnă din România

În continuare orașele mari (Cluj-Napoca și București) sunt în topul căutărilor, cel mai probabil fiind ajutate și de prezența aeroporturilor internaționale, alături de Băile Tușnad, cea mai scumpă locație din România privind cazarea în lunile de toamnă în hoteluri de 3 stele: aici media unei nopți de cazare este de 60€. Clasamentul este completat de Băile Felix, unde media este de 42€ și Iași.

sursa foto: epochtimes-romania.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.