20 septembrie 2021, 23:31

Vrei să vezi cum e să fii model? Proiectul „Portret de Instagrammer” îți oferă o experiență fotografică de neuitat

Între 6 și 8 octombrie, la Mega Mall, are loc proiectul „Portret de Instagrammer”, alături de gașca de la World of Instagram și fotograful Cristian Șuțu, ce își propun să realizeze o experiență fotografică de neuitat pentru participanți.

 

În cadrul evenimentului vei regăsi un decor creativ, cu ajutorul căruia te transpui direct în lumea colorată și plină de viață a Instagramului!

 

De ziua Instagramului, cei de la World of Instagram te invită să te lași fotografiat de bine-cunoscutul Cristian Șuțu (Foto Union), să te bucuri de experiență și, la final, de super portrete.

 

Mai mult decât atât, echipa World of Instagram a pregătit și alte surprize alături de susținătorii celei mai faine comunități de Instagrammeri din Romania: Lidl Romania, Gerovital, Ruvix și Mega Mall Bucuresti.

 

Nu în ultimul rând, toate regulile contextului actual vor fi respectate, iar pentru a participa este nevoie de o rezervare în prealabil a intervalului orar în care dorești să vii: 17:00 — 21:00, în zilele de 6, 7 și 8 octombrie. 

 

Pentru a te înscrie, trebuie să accesezi formularul de AICI.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.