11 iunie 2022, 19:36

W.A.S.P. va susține un concert special la București

Formația americană W.A.S.P. vine în România. Evenimentul va face parte din cadrul turneului „40th Anniversary World Tour”. Data concertului este  17.05.2022, la Romexpo, în București.

Puține trupe din istoria Rock N ’Roll-ului au incitat vreodată la dragoste, ură sau emoție pură așa cum a făcut-o W.A.S.P. Încă de la începuturi, din perioada concertelor în micile locații din Los Angeles, California și mai târziu, în întreaga lume, când au început să le fie interzise aparițiile live, stilul unic al americanilor a provocat numeroase organizații religioase, autorități locale și chiar Senatul din Washington D.C., să se unească în efortul de a le interzice concertele și vânzarea discurilor.

Milioane de discuri

Membrul fondator al trupei, liderul Blackie Lawless, a condus formația ca solist vocal și compozitor principal încă de la înființare. Stilul său unic și discursul articulat au condus formația către faima internațională, reușind să vândă milioane de discuri și să aibă nenumărate concerte sold-out pe parcursul a 4 decenii.

Alături de basistul Mike Duda și chitaristul Doug Blair, care s-au alăturat W.A.S.P. acum 26 și respectiv 18 ani și împreună cu extraordinarul baterist Aquiles Priester, Blackie Lawless va duce fanii înapoi în timp, la începuturile formației, în cadrul unui show unic și extravagant.

Bilete. Cât costă, de unde cumperi

Biletele achiziționate pentru concertul din W.A.S.P. din 2020 (Arenele Romane) sunt valabile pentru 17.05.2022 (noua dată a concertului), fără a mai achita diferența de preț.

Cu această ocazie dorim să mulțumim tuturor celor care au avut încredere în noi și și-au păstrat biletele achiziționate în 2020, spun organizatorii.

Tot ei mai spun: având în vedere numărul biletelor vândute în 2020 și ținând cont de posibilele restricții (distanțarea dintre persoane), pentru moment se vor mai pune în vânzare doar 600 de bilete si 150 pentru Golden (zona din fața scenei), urmând ca, în cazul în care aceste restricții vor fi anulate sau modificate, să suplimentăm numărul de bilete.

Biletele sunt disponibile exclusiv prin www.AmBilet.ro  la următoarele prețuri:

170 lei  159 lei – Presale / Normal Circle (disponibile doar 600 de bilete, până pe data de 16.05.2022)

170 lei – Normal Circle (preţ în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare)

189 lei – Golden Circle / Zona în fața scenei (ultimele 150 bilete)

Persoanele care dețin vouchere și doresc să în folosească pentru concertul W.A.S.P. de la București, au prioritate în achiziționarea biletelor și sunt rugați să trimită un email la [email protected]


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol