16 noiembrie 2023, 11:01

Wall Street Journal: McDonald’s închide temporar birourile din SUA și se pregătește de concedieri

Lanțul de restaurante de burgeri McDonald’s Corp își închide temporar birourile din SUA în această săptămână, în timp ce se pregătește să informeze angajații corporației cu privire la disponibilizările sale, ca parte a unei restructurări mai ample a companiei, a relatat duminică Wall Street Journal.

Într-un e-mail intern trimis săptămâna trecută angajaților din SUA și unei părți a personalului internațional, McDonald’s le-a cerut să lucreze de acasă de luni până miercuri, pentru a putea transmite deciziile privind personalul în mod virtual, se arată în raport. Nu este clar câți angajați vor fi concediați.

„În cursul săptămânii 3-9 aprilie, vom comunica deciziile cheie legate de roluri și de nivelul de personal din întreaga organizație”, a precizat compania cu sediul în Chicago.

McDonald’s le-a cerut, de asemenea, angajaților să anuleze toate întâlnirile față în față cu vânzătorii și alți terți la sediul său central, a adăugat raportul.

McDonald’s nu a răspuns imediat la solicitarea Reuters de a face un comentariu.

Lanțul de restaurante fast-food a declarat în ianuarie că va revizui nivelul de personal din cadrul corporației, ceea ce ar putea duce la concedieri în unele zone și la extinderea în altele.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol