24 iunie 2024, 7:40

„Wednesday” a fost reînnoit pentru sezonul 2 la Netflix

Netflix a anunțat oficial că „Wednesday” a fost reînoit pentru un nou sezon. Până la urmă, vestea nu a mirat pe nimeni.

A fost incredibil să creăm un serial care a reușit să se conecteze cu oameni din întreaga lume”, au declarat Alfred Gough și Miles Millar, producători executivi. „Suntem încântați să continuăm călătoria chinuitoare a lui Wednesday în sezonul doi. Abia așteptăm să ne aruncăm cu capul înainte într-un alt sezon și să explorăm lumea ciudată și înfricoșătoare din Nevermore. Trebuie doar să ne asigurăm că Wednesday nu a golit mai întâi piscina.”

Primul sezon de opt episoade al serialului centrat pe personajul titular din „Familia Addams” a debutat inițial pe 23 noiembrie. Netflix a anunțat la scurt timp după aceea că serialul a stabilit un nou record al platformei pentru cele mai multe ore de vizionare pentru un serial în limba engleză în prima săptămână, cu peste 341 de milioane de ore.

De atunci, serialul a crescut și a devenit al doilea cel mai mare sezon de televiziune în limba engleză de pe Netflix, cu peste 1,2 miliarde de ore vizionate în primele 28 de zile, printre alte recorduri pentru seriale de streaming, scrie Variety.

 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol