CITIRE

Wine and Street Food Festival revine la Palatul Pa...

Wine and Street Food Festival revine la Palatul Parlamentului. Află ce ți-au pregătit organizatorii

După ce a înregistrat un succes la ediția din aprilie, înregistrând un număr de  32.000 de vizitatori, Wine and Street Food Festival revine în acest weekend la Palatul Parlamentului.

Grădinile spectaculoase ale Palatului Parlamentului va oferi vizitatorilor săi o panoramică unică unde vor fi expuse aproape 80 de crame cu vinuri din România și din toată lumea, dar si 51 de food-truck-uri cu meniuri extrem de diverse și multe rețete noi.

De asemenea, au fost amenajate spatii pentru copii, unde se vor bucura de: trambulină gonflabilă, cow milking contest, masa nisip kinetic, oglinzi carnival, wax hands și buzzer game. Pentru cei mari, sunt pregatite costume de epocă pentru ședințe foto speciale.

Printre preparatele din meniu se regăsesc:

Real Deal – Buger de vită cu sos de trufe și hribi, cheddar topit, roșii, castraveți, salată lulo și ceapă caramelizată;
The Big Pimp – Burger de porc cu sos de maioneză și muștar, cheddar topit, bacon, salată, roșii, castraveți murați și ceapă caramelizată;
The Broke Hipster – Burger de pui cu sos de curry, dulceață de ardei iute, roșii, castraveți, salată, cheddar topit și ceapă caramelizată;
Arrosticini – frigăruile de berbecuț sunt făcute după o rețetă originală din regiunea Abruzzo, din sudul Italiei;
Porchetta – ruladă de porc umplută cu ierburi proaspete, coaptă 9 ore la cuptor cu sos de maioneză cu capere, rucola, sos de trufe și hribi

 

Parcurgând treptele Parlamentului, veți pătrunde într-o lume a vinurilor, unde veți avea parte de degustări gratuite din peste 500 de vinuri românești expuse la eveniment, dar și cafea  sau cocktailuri. Tot aici va fi amenajată și o suprafață expozițională  dedicată vinurilor internaționale din: Italia, Franța, Spania, Grecia, Australia, Africa de Sud și Argentina.

Pe scena Wine and Street Food Festival vor fi prezenți: Viorica Pintilie, Robert Patai feat. Cantaloop, Eduard Santha feat DJ Luca Redd, Costin Rosu & Jazz Syndicate, Luise, Cool Catz Jazz, DJ Alex Parker si Gojira, alături de artistii de la Moonlight Breakfast și Golan DJ Set, aceștia aflându-se pe scenă sâmbătă și respectiv duminică.

În zona de Street Food și de concerte accesul este GRATUIT vineri, iar sâmbătă și duminică este 15 lei. În zona de Wine, accesul este 20 lei în fiecare zi și puteți degusta sute de vinuri din toată lumea!

Programul de vizitare:
Vineri, 12 octombrie, 12.00-22.00
Sâmbătă, 13 octombrie, 12.00-22.00
Duminică, 14 octombrie, 12.00-21.00

Primii 2.000 de vizitatori in zona Wine primesc gratuit o sticla de vin, la alegere, dintre cele 500 de etichete de vin expuse, în zona denumită simbolic “Biblioteca de vinuri”.

 

 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.