13 ianuarie 2023, 11:45

Wizz Air a inaugurat rutele către Jeddah și Riad, în Arabia Saudită

 Wizz Air a lansat joi cele două zboruri inaugurale din București către Jeddah și Riad, în Arabia Saudită. Cele două orașe reprezintă rute Wizz Air complet noi pentru Aeroportul „Henri Coandă” și vor fi operate de două ori pe săptămână din Capitală.

Biletele pot fi cumpărate online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil.

Noile rute din România, împreună cu alte peste 20 rute din orașe europene, vor spori prezența Wizz Air în Regatul Arabiei Saudite, ceea ce va stimula sectorul turistic în creștere și va contribui la programul Vision 2030 de triplare a traficului de pasageri al Arabiei Saudite până în 2030.

Doar această extindere a operațiunilor va aduce peste un milion de călători suplimentari în Arabia Saudită anul viitor.

Cu cele două destinații, Wizz Air își dezvoltă în continuare conectivitatea cu Arabia Saudită și oferă experiențe de neuitat călătorilor care visau până acum să viziteze țara.

Turiștii pot călători acum direct atât în bine-cunoscuta capitală Riad, cât și în orașul de coastă Jeddah. Riad oferă o varietate de atracții culturale, inclusiv Muzeul Național al Arabiei Saudite, impresionantul Turn al Regatului, cu platforma sa pentru priveliști panoramice, și Palatul Murabba. Obiectivele pitorești precum Parcul Național Al Kharrarah și Rezervația Naturală Rawdat Khuraim transformă capitala într-o oază de verdeață în mijlocul deșertului.

 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol