18 septembrie 2023, 18:01

Wizz Air a transportat 80 de milioane de pasageri din România

Wizz Air anunță un punct de reper semnificativ, sărbătorind 80 de milioane de pasageri în România.

Această realizare evidențiază angajamentul ferm al companiei aeriene de a oferi experiențe de călătorie plăcute și subliniază încrederea celor 80 de milioane de pasageri care au ales Wizz Air pentru călătoriile lor.

În semn de recunoștințăpentru această realizare importantă, Wizz Air l-a premiat cu un voucher pe norocosul pasager cu numărul 80 de milioane, care a călătorit pe zborul de la Palma de Mallorca către Cluj-Napoca.

De la primul său zbor din România în 2006, Wizz Air a devenit principala companie aeriană din țară, operând 35 de aeronave la bazele sale din Cluj-Napoca, Craiova, București, Sibiu, Iași și Timișoara. În ultimii 17 ani, prezența companiei aeriene a contribuit la crearea a peste 60.000 de locuri de muncă în industriile asociate, cu o rețea extinsă care cuprinde 75 de destinații din 24 de țări.

Compania aeriană continuă să conecteze călătorii români cu o gamă diversificată de destinații internaționale. Recent, Wizz Air a lansat noi rute, inclusiv zboruri de la București cătreLuxemburg, de la Brașov cătreLondra și Dortmund, precum și de la Craiova cătreDortmund. În plus, compania aeriană va începe să opereze zboruri către Tirana din București începând cu luna octombrie.

 

 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol