4 septembrie 2023, 16:18

Wizz Air aniversează 7 ani de la deschiderea bazei din Iași

Wizz Air anunță aniversarea a șapte ani de la inaugurarea bazei sale din Iași.

De când Wizz Air a decolat pentru prima dată de pe aeroportul din Iași în decembrie 2014 și a inaugurat propria bază în iulie 2016, compania aeriană a înregistrat o creștere substanțială a capacității și operațiunilor sale. Până în prezent, a deservit aproape 5 milioane de pasageri care au călătorit spre și dinspre Iași.

La baza sa din Iași, compania aeriană are în prezent patru aeronave și anticipează sosirea celui de-al cincilea avion, un Airbus A321neo, până la sfârșitul acestui an.

Rute populare

În plus, flota mai mare va permite creșterea frecvenței zborurilor pe mai multe rute populare: la trei zboruri pe săptămână către Liverpool, Berlin și Memmingen, la patru zboruri pe săptămână către Veneția și Istanbul, la cinci zboruri pe săptămână către Barcelona, Dortmund și Bologna și zboruri zilnice către Paris, Roma și Bruxelles. De asemenea, compania aeriană crește numărul de zboruri de la șapte la nouă frecvențe pe săptămână către Milano, oferind astfel mai multe opțiuni de călătorie clienților săi. În prezent, compania aeriană oferă zboruri către un total de 23 de destinații din 12 țări.

 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol