19 mai 2024, 11:23

Wizz Air îți propune câteva destinații și evenimente pentru următoarele luni în Europa

Wizz Air anunță câteva destinații și evenimente pentru următoarele luni în Europa, mai și iunie.

CARNAVALUL CULTURILOR DIN BERLIN

În perioada 17-20 mai 2024, Berlinul va fi plin de culoare și energie în timpul Carnavalului Culturilor. Intră într-o sărbătoare a diversității, cu muzică, dans, spectacole și multe altele. Nu rata parada vibrantă, ce oferă o imagine asupra spiritului cosmopolit al Berlinului.

FESTIVALUL DE JAZZ DIN ATENA

În perioada 27 mai – 6 iunie 2024, AthensTechnopolis Jazz Festival este un eveniment care trebuie vizitat de către pasionații de jazz. Bucură-te de spectacole susținute de muzicieni locali și artiști internaționali, în mijlocul peisajului istoric al Atenei. Cel mai bun lucru este că multe dintre evenimentele festivalului sunt gratuite, ceea ce îl face accesibil tuturor iubitorilor de muzică.

FESTIVALUL SFÂNTULUI ANTON DIN LISABONA

Experimentează atmosfera plină de viață a Lisabonei în timpul Sărbătorii Sfântului Anton, începând din 12 iunie. Delectează-te cu sardine la grătar, muzică tradițională și decorațiuni colorate, pe măsură ce orașul prinde viață în timpul acestei sărbători.

FESTIVALUL WEST END DIN GLASGOW

Pe parcursul întregii luni iunie 2024, Glasgow va găzdui festivalul West End, care va cuprinde o gamă variată de evenimente, inclusiv festivaluri de stradă, concerte, expoziții de artă și multe altele. Printre cele mai importante evenimente se numără expoziția de autobuze vintage din Glasgow și petrecerea irlandeză în aer liber de la Kelvingrove.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol