27 septembrie 2020, 0:34

Wuhan elaborează un nou plan de depistare a noului coronavirus. Care vor fi procedurile

Orașul Wuhan, principalul focar al pandemiei de COVID-19, se pregătește să elaboreze un nou plan de depistare a noului coronavirus. Acesta presupune testarea populației pe o perioadă de zece zile, potrivit unor surse apropiate dosarului şi unui document pe care Reuters scrie că l-a putut consulta, anunță News.ro.

Astfel, fiecare cartier din oraș ar fi primit instrucțiuni clare pentru a prezenta până marţi un plan detaliat în vederea efectuării acestor teste.

Cu toate acestea, autoritățile chineze nu au vrut să detalieze acest aspect, deoarece autorităţile sanitare minicipale nu au răspuns întrebărilor venite din partea agenției internaționale de presă Reuters.

În Wuhan, un oraş cu 11 milioane de locuitori, capitala provinciei Hubei, situată în centrul Chinei au apărut pentru prima dată primele cazuri de SARS-Cov-2, virus care s-a răspândit rapid la în lume, provocând o criză sanitară şi economică fără precedent.

Totodată, Wuhanul a anunţat în weekend un nou grup de contaminări, primul cluster identificat de la ridicarea carantinei, de pe data de 8 aprilie.

Sursă Foto: reuters.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.