15 ianuarie 2023, 23:25

Zboară, puiule, zboară! Wizz Air are eveniment de recrutare la București

În data de 24 octombrie, Wizz Air, cea mai mare companie aeriană din România, găzduiește un eveniment de recrutare pentru piloți la București, începând cu ora 15:00.

După extinderea semnificativă a companiei aeriene pe piața din România, cu noi aeronave alocate, mai multe rute și frecvențe crescute, Wizz Air este hotărâtă să angajeze mai mulți membri ai echipajului de zbor.

În primele luni ale anului 2022, Wizz Air a angajat peste 400 de piloți în rețeaua sa, sprijinind procesul de redresare a sectorului aviației. Evenimentul este dedicat oricui visează să devină pilot comercial profesionist. Aspiranții pot afla mai multe detalii accesând pagina evenimentului.

24 octombrie, ora 15.00

Evenimentul din 24 octombrie va avea loc la Hotelul Hilton Garden In (Bulevardul Aeroportului 13, Otopeni), începând cu ora 15:00.

Cei care participă vor obține o privire de ansamblu asupra Wizz Air și vor lua parte la o prezentare despre companie, rețeaua sa și planurile de viitor, descoperind mai multe despre condițiile de pregătire și angajare, ocaziile de dezvoltare și progres în carieră, schemele de salarizare și beneficiile aferente. WIZZ este mândră că are o cultură puternică a diversității și colegi de peste 60 de naționalități și continuă să recruteze continuu noi colegi din toată Europa și nu numai, pentru anul 2022 și pentru următorii ani.

Wizz Air angajează în mod activ atât căpitani type rated și non-type rated, cât și prim-ofițeri cu experiență, prin intermediul site-ului de recrutare pentru piloți al companiei aeriene. Piloții au opțiunea de a avansa rapid în carieră, de la cadet la prim-ofițer și apoi pe scaunul comandantului. De asemenea, multe alte posturi pentru echipajul de zbor sunt disponibile pentru piloții care doresc să exceleze în rolurile lor. Pe lângă numeroasele beneficii oferite de compania aeriană, piloții pot opta pentru calificarea sponsorizată de companie, în timp ce indemnizația de formare este plătită tuturor noilor angajați în timpul perioadei de formare.

Piloții care se alătură Wizz Air vor avea șansa de a pilota flota sustenabilă și de ultimă generație a companiei aeriene, aflată în continuă creștere și compusă din aeronave Airbus A320 și A321. Wizz Air este hotărâtă să tripleze mărimea flotei sale, ajungând la un total de 500 de aeronave Airbus până în 2030.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol