18 noiembrie 2022, 5:20

ZERO apă caldă în Ploiești, până cel puțin la 1 septembrie

Un oraș întreg rămâne fără apă caldă. Ploiești, unul dintre cele mai dezvoltate orașe ale României, intră în “revizie”. Circa 130.000 de persoane (cât se estimează că sunt deservite de sistemul de termoficare centralizat) nu vor face duș în luna august.

“Ploieştenii care locuiesc la bloc şi sunt racordaţi la sistemul centralizat de termoficare au rămas de luni, 1 august, fără apă caldă. Şi asta în ciuda promisiunilor publice făcute de primarul Andrei Volosevici, care susţinea zilele trecute, că nu va dormi noaptea pentru a găsi o soluţie!”, scrie Jurnalul Prahovean.

Operatorul Termoficare Prahova a început revizia anuală la singurul cazan funcţional care produce agent termic pentru municipiul Ploieşti.

Deşi exista soluţia de a închiria două cazane funcţionale din Germania pe perioada reviziei, Primăria nu a identificat fondurile necesare închirierii, iar ploieştenii se vor spăla timp de o lună de zile cu apă rece!

Revizia afectează aproximativ 130.000 de ploieşteni, care locuiesc în 30.000 de apartamente racordate la sistemul centralizat de termoficare.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol