24 octombrie 2020, 3:47

2021: Ediție limitată DEXTER

Dacă erați de părere că serialul “Dexter” s-a terminat (pentru că și noi asta credeam), vă înșelați. Noile planuri ale companiei producătoare includ un nou proiect – o ediție limitată DEXTER.

Producţia celor 10 episoade  va începe în prima parte a anului viitor, iar premiera este planificată, în principiu, pentru toamna lui 2021, scrie USA Today.

„Dexter este un serial atât de special, atât pentru milioanele sale de fani, cât şi pentru compania Showtime, deoarece această producţie revoluţionară a ajutat reţeaua noastră de televiziune să devină extrem de cunoscută în lume acum mulţi ani”, spune Gary Levine, preşedintele Showtime Entertainment.

„Ne-am gândit să reluăm acest personaj unic doar dacă găseam o idee de scenariu care să fie cu adevărat demnă de serial original, care a fost genial. Ei bine, sunt bucuros să vă spun că Clyde Phillips şi Michael C. Hall au găsit-o”, a adăugat Gary Levine.

Clyde Phillips şi Michael C. Hall nu sunt alții decât producătorul executiv și însuși actorul care joacă rolul principal. Pentru DEXTER Michael C. Hall a câştigat un Glob de Aur şi a primit şase nominalizări la Premiile Emmy.

Pentru cine nu a văzut serialul, el interpretează  un personaj care este atât expertul criminalist, specialist în petele de sânge al Departamentului de Poliţie din Miami dar și un criminal în serie, dar care atacă doar “ținte” scăpate sistemului de justiție.

Până acum Showtime nu a oferit niciun detaliu despre ce se va întâmpla din serial şi care dintre celelalte personaje ale serialului vor reveni.

Ediție limitată DEXTER. Succes fulminant, personaj ambiguu

Cele opt sezoane din „Dexter” au fost difuzate până în 2013.

Serialul a obţinut numeroase premii şi a arătat o tendință a publicului american către eroii ambigui – Batman din seria cu același titlu,  Tony Soprano, şeful mafiei din „The Sopranos” sau Don Draper din „Mad Men”.

În acest moment, în România, DEXTER nu poate fi vizionat pe nici unul dintre serviciile de streaming HBO GO, Netflix sau Prime Video.

Foto: Showtime


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.