4 decembrie 2021, 21:44

Mila Jovovici, în Monster Hunter – VIDEO

Cum tocmai am primit un trailer nou, am zis să aruncăm un ochi către “Monster Hunter/ Vânătorul de monștri”, film care ar putea  să vină în cinematografe la începutul lui decembrie.

Mila Jovovici (Resident Evil, Hellboy) se reîntoarce la prima dragoste. Adică la SF-urile horor, pentru că este alături, în continuare, de Paul W S Anderson, care semnează și regia acestui film. Alături de ea îi găsim pe TI Harris, Meagan Good, Diego Boneta, Tony Jaa.

Mila Jovovici în Monster Hunter . SF

În spatele lumii noastre, mai există o alta: o lume de monștri puternici și primejdioși, care își domină tărâmul cu o ferocitate letală. Atunci când o furtună de nisip, venită pe nebănuite, îi aruncă pe Lt. Artemis (Milla Jovovich) și pe unitatea ei  într-o lume străină, luptătorii descoperă cu surprindere că acest mediu nou și periculos este populat de monștri uriași, înspăimântători și, mai grav, imuni la armele lor.

Aflați într-o luptă disperată pentru supraviețuire, membrii unității îl întâlnesc pe Hunter (Tony Jaa), al cărui set unic de aptitudini îl ajută să fie cu un pas înaintea primejdioaselor creaturi. Pe măsură ce Artemis și Hunter capătă, încet-încet, încredere unul în celălalt, luptătorii își combină forțele pentru lupta supremă.

Premieră

Premiera filmul pe piața românească este prevăzută pentru 4 decembrie. Dar ca să ne facem o idee, iată mai jos și trailerul…

 

 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.