15 iulie 2024, 23:26

3 Locuri în care să mergi de 1 Mai în București

Toți prietenii au plecat în diverse stațiuni cu ocazia zilei de 1 Mai (Ziua Internațională a Muncii) și nu știi cum să-ți petreci această zi libera?

Dacă ai rămas în capitală, trebuie să știi în ce locuri poți merge pentru distracție, iar pentru asta, noi am făcut o selecție de evenimente, care promit să ofere multe suprize plăcute (în special culinare).

 

  • Toți iubitorii de fructe de mare, și nu numai, sunt așteptați la „Cel Mai Mare Festival European Al Creveților” (3 tone).

Mai exact, evenimentul are loc la „Wahaka Street Food” (Nerva Traian nr.4), unde, organizatorii anunță faptul că pe lângă gustoșii creveți, se servesc mâncăruri cu diverse proveniențe, cum ar fi Paella, mâncare chinezească, grecească, tradițional românească, italienească și multe altele.

Festivalul a avut „debutul” pe 27 aprilie și își anunță închierea mâine, 1 Mai seară. Pentru mai multe detalii intrați pe: https://www.facebook.com/wahakapark/.

 

www.facebook.com

www.facebook.com

 

  • În altă ordine de idei, s-a anunțat și „Festivalul Micului cel Mare”, cu locația în Parcul Național, având deschiderea tot de pe 27. Organizatorii au anunțat prepararea a peste 50.000 de mici, iar persoana care mănâncă cei mai multi mici în doar cinci minute primește un premiu.

http://www.vinsieu.ro

 

  • Iar pentru cei ce nu sunt prea familiarizați cu festivalurile și nici nu doresc, există Petrecerea de 1 mai în Parcul Drumul Taberei.

Aici veți participa la o seara dedicată Zilei Internaționale a Muncii, începând cu orele 19:00. Primăria Sectorului 6 a organizat un concert, unde invitații speciali sunt Irina Rimes, Mandinga și The Motans.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol