Râurile şi lacurile din Italia se confruntă cu încă un an de secetă severă, iarna din 2023 cu ploi şi ninsori puţine trăgând alarma cu...
Vinul roșu este una dintre băuturile cu istorie bogată. De-a lungul timpului, vinul roșu a rămas o constantă a meselor, în ciuda schimbării obiceiurilor culinare....
Cei mai mulți oameni știu că ceea ce și cât mănânci joacă un rol major în sănătatea ta. Dar oamenii de știință au descoperit că...
Cele mai periculoase sunt cutiile pentru cereale, ambalajele pastelor fainoase și ale orezului. Uleiurile minerale utilizate pentru fabricarea cernelurilor care colorează cartonul ar putea trece...
Nu e niciun secret. Știm cu toții că mâncarea de tip fast-food este nesănătoasă și îngrașă foarte rapid. Chiar și așa, principalele lanțuri fast-food sunt...
Cercetătorii de la MIT au descoperit un grup de neuroni care „se aprind” atunci când vedem mâncare. Descoperirea s-a făcut prin imagistică (mai precis RMN...
Un studiu interesant pentru această vară. Oamenii de știință de la Universitatea Tel Aviv din Israel au descoperit că expunerea la soare stimulează apetitul și...
Ce am putea să mancăm în 2050? Oamenii de ştiinţă au întocmit o listă cu plante mai puţin cunoscute. Micul dejun ar putea conține banane...
Anul trecut, în România, s-au aruncat la gunoi peste 2 milioane de tone de alimente. Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, susține că nu avem de ce...
Din cauza unor probleme ale furnizorului Gate Gourmet, care se confruntă cu lipsă de personal, Lufthansa a anunțat că reduce servirea la bord pe unele...
- 1
- 2
- 3
…
- 5
- Pagina precedentă →