CITIRE

4 băuturi cu ajutorul cărora poți slăbi rapid

4 băuturi cu ajutorul cărora poți slăbi rapid

Fiecare plan de dietă care este conceput pentru a te ajuta să slăbeşti rapid trebuie să implice, pe lângă o alimentaţie corespunzătoare, şi o hidratare sporită. Pentru a da jos mai rapid kilogramele nedorite, iată ce băuturi ar trebui să consumi frecvent.

Apă

sursa: iknurow.pl

Pe primul loc este cea fără de care viaţa nu ar putea fi posibilă – apa. Lipsită de calorii sau de grăsimi, hidratează organismul şi contribuie la slăbit. Pentru a te putea bucura de beneficiile sale, bea cel puţin 8 pahare în fiecare zi, iar dacă mergi la sală, suplimentează cantitatea de apă, deoarece o cantitate mare se pierde în timpul antrenamentelor prin transpirație.

Apă de cocos

sursa: diariodemorelos.com

Aceasta poate fi privită ca un înlocuitor al sucurilor carbogazoase, pline de zahăr şi calorii. Hidratează puternic organismul şi se recomandă atunci când vrei să slăbeşti. Poate fi găsită în comerţ sub mai multe forme, însă cea mai bună este cea din fructul proaspăt de cocos.

Ceai de mentă

sursa: lataifas.ro

Acest tip de ceai reprezintă una dintre cele mai bune alegeri care te ajută să scapi de senzația de foame, chiar și după ce ai mâncat. După ce îl bei, pofta de dulce este redusă, de aceea se recomandă să bei ceai de mentă după micul dejun și după cină.

Ceai verde

sursa: healthywomen.org

Acest ceai are o mulțime de proprietăți benefice asupra întregului organism, fiind recomandat mai ales în curele de slăbire, deoarece ajută la topirea depozitelor de grăsime. Datorită catechinei pe care o conține, accelerează capacitatea ficatului de a transforma grăsimea în energie.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.