15 aprilie 2024, 19:34

50 de ani. ABBA relansează o ediție aniversară a albumului ”Waterloo”

„Waterloo”, un album de mare succes al grupului ABBA, va fi relansat alături de un box-set în ediţie limitată pentru a celebra cea de-a 50-a sa aniversare.

Piesa care dă titlul acestui LP este cântecul cu care formaţia suedeză a câştigat concursul Eurovision în 1974, organizat în sala de concerte The Dome din oraşul englez Brighton.

O versiune reeditată a albumului va fi lansată pe 5 aprilie şi va consta într-un vinil 2LP de 45 rpm masterizat la jumătate de turaţie, însoţit de un box-set în ediţie limitată cu trei single-uri pe vinil lansate iniţial în 1974.

Single-urile vor fi disponibile şi ca discuri separate cu imagini şi există un disc de vinil unic de 10 inch ce conţine cântecul „Waterloo” în patru limbi diferite, precum şi o nouă linie a copertei aniversare.

Pentru a celebra această aniversare a albumului, fanii vor putea să cumpere bilete la un eveniment programat pe 4 aprilie, în cadrul căruia vor putea să urce pe acoperişul O2 Arena din Londra şi să participe la petrecerea silenţioasă cu tematică ABBA organizată de această sală de concerte londoneză.

„Waterloo”, al doilea album al trupei suedeze, a fost lansat în martie 1974 şi include mai multe piese, precum „My Mama Said” şi „Honey, Honey”.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol