4 aprilie 2020, 8:20

A doua probă la Evaluarea Națională 2019. Vezi care sunt subiectele la MATEMATICĂ

Proba de Matematică la Evaluarea Națională se desfășoară conform calendarului, joi, în data de 20 iunie. Un număr de 154.956 de absolvenţi ai clasei a VIII-a s-au înscris la Evaluarea Naţională, conform situaţiei centralizate de Ministerul Educaţiei Naţionale.

Iată care sunt subiectele de la Evaluare Naţională 2019 Matematică:

Sursa foto: www.mediafax.ro

Sursa foto: www.mediafax.ro

Elevii clasei a VIII-a vor avea următorul examen vineri la Limbă şi literatură maternă, acesta fiind de altfel şi ultimul din sesiunea Evaluării Naţionale 2019.

În sala de examen este interzisă intrarea cu ghiozdane, sacoşe, poşete etc.. Elevilor nu le este permis să intre nici cu manuale, dicţionare, notiţe, sau cu mijloace electronice de calcul, stocare de informaţii, telefoane, tablete sau stick-uri de memorie.

Cei care întâmpină probleme în cadrul Evaluării Naţionale 2019 pot apela linia TELVERDE – 0800801100 pentru a sesiza eventualele nereguli. Acest număr va fi disponibil în perioada 18 – 20 iunie, între orele 8:00 – 16:00, iar vineri, 21 iunie, între orele 8:00 -14:00, potrivit adevarul.ro.

Evaluarea Naţională se desfăşoară, într-o singură sesiune, în fiecare an. Media generală obţinută în cadrul EN VIII are o pondere de 80% în calculul mediei pe baza căreia se realizează admiterea în clasa a IX-a.

FOTO cover: capital.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.