1 decembrie 2021, 9:21

A încercat să-și sărute vecina în lift. Instanța l-a achitat, pentru că… uff, e greu de descris, mai bine citiți voi

„A fost sau n-a fost?” Era titlul unui film, unei comedii, dar care se poate aplica și aici. O instanță de judecată a trebuit să clarifice dacă un sărut furat în lift a produs o “satisfacție sexuală”.

Pentru că dacă a produs, însemnă că a fost. Dacă nu a produs, însemnă că n-a fost. Cum ce? Agresiune sexuală.

Și, da, se întâmplă în România

O femeie din București l-a reclamat la Poliție pe vecinul său de bloc, care a agresat-o în lift, încercând să o sărute. Totul s-a petrecut în august 2020. Femeia, care se întorcea de la cumpărături, s-a intersectat la urcarea în lift cu vecinul său, care se întorcea acasă după ce a fost să își plimbe câinele.

În momentul în care cei doi au urcat în lift, bărbatul a prins-o pe femeie cu palmele de cap și bărbie și s-a aplecat către aceasta încercând să o sărute. Victima s-a opus, iar bărbatul a renunțat și a încercat să o liniștească. Imediat după incident, victima și-a anunțat fratele că a fost victima unei agresiuni sexuale. Cei doi au mers la Poliție și au depus plângere.

A încercat să-și sărute vecina în lift. Ce a urmat?

Bărbatul de 60 de ani a fost trimis în judecată pentru tentativă de agresiune sexuală.

Ulterior, în urma probelor el a fost  declarat nevinovat de Judecătoria Sectorului 5.

În motivarea hotărârii, instanța a arătat că bărbatul nu se face vinovat de tentativă de agresiune sexuală pentru că nu ar fi încercat să obținut satisfacție sexuală în urma gestului său.

Judecătorul a considerat că fapta bărbatului nu este infracțiune.

Motivarea

Iată și motivarea…(ne cerem scuze, nu vrem să părem insensibili)

”Din probele administrate nu rezultă cu certitudine în primul rând locul în care inculpatul a dorit să o sărute pe persoana vătămată și mai ales felul sărutului pe care inculpatul dorea să-l comită”, spune motivarea.

“ Instanța apreciază că în lipsa acestor elemente importante nu poate aprecia dacă prin acțiunea inculpatului s-ar fi putut obține o satisfacție sexuală”.

” Un simplu sărut sau unul aplicat pe gură fără introducere limbii inculpatului, în cavitatea bucală a persoanei vătămate nu poate conduce, în opinia instanței la obținerea unei satisfacții sexuale. Instanța apreciază că și în situația în care inculpatul ar fi dorit efectuarea unui sărut prin introducerea limbii în cavitatea bucală în lipsa și a altor acte de mângâiere a unor zone erogene nu poate conduce la obținerea satisfacției sexuale”, se arată în motivarea Judecătoriei Sectorului 5.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.