18 mai 2021, 21:16

A murit Larry King, la 87 de ani. Celebrul jurnalist fusese infectat cu noul coronavirus

Larry King, celebrul om de televiziune, a murit sâmbătă, la Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles, anunță Hype.my. Avea 87 de ani. Larry contractase Covid-19 în urmă cu câteva săptămâni și a fost internat în secția de terapie intensivă în ajunul Anului Nou.

„Miile de interviuri, premiile și aprecierile la nivel mondial ale lui Larry stau ca o dovadă a talentului său unic și de durată. Larry își privea întotdeauna intervievații ca fiind adevăratele vedete ale programelor sale și pe sine însuși ca doar o legătură imparțială între invitat și public. Fie că a intervievat un președinte american, un lider străin, o celebritate, un personaj implicat în scandaluri sau un om simplu, Larry punea întrebări scurte, directe și simple. El credea că întrebările concise oferă de obicei cele mai bune răspunsuri și nu se înșela în această privință”, se arată într-un comunicat oficial citat de Rolling Stone.

Legenda respectată a televiziunii a lucrat peste șase decenii în industria mass-media și este cea mai cunoscută gazdă a unei emisiuni de tip interviu. „Larry King Live” a rezistat 25 de ani în prime time pe CNN, din 1985 până în 2010.

Larry, care a publicat peste 20 de cărți și a avut o rubrică în „USA Today” timp de decenii, a făcut față diferitelor afecțiuni de-a lungul vieții sale, mai ales cardiace. El suferit mai multe atacuri de cord și, în 1987, a suferit o intervenție chirurgicală de bypass cvintuplu. Larry s-a căsătorit cu cea mai recentă soție a sa, Shawn King, la UCLA Medical Center, unde era tratat pentru dureri în piept.

Potrivit publicației TMZ, când Larry a ieșit din spital în 2019, medicii i-au spus că nu mai are mult de trăit.

În iulie 2020, fiul lui său, Andy King, în vârstă de 65 de ani, a murit în mod neașteptat, din cauza unui atac de cord. Fiica sa, Chaia King, în vârstă de 52 de ani, a murit, câteva săptămâni mai târziu, de cancer pulmonar. Mai sunt în viață cinci copii: Cannon, Chance, Danny, Kelly și Larry Jr.

Lawrence Harvey Zeiger și-a început cariera în radio ca DJ la postul WAHR-AM din Miami . Apoi și-a schimbat oficial numele de familie în King.

Foto: Gage Skidmore, Wikimedia, CC BY-SA


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.