19 mai 2022, 19:06

A murit Meat Loaf, interpretul piesei „I’d Do Anything For Love”

Meat Loaf, cântărețul al cărui album „Bat Out Of Hell” este unul dintre cele mai bine vândute din toate timpurile, a murit la vârsta de 74 de ani. Starul a vândut 100 de milioane de albume în întreaga lume și a apărut în filme precum „Fight Club”, „Rocky Horror Picture Show” și „Wayne’s World”. De curând, artistul a apărut în producția „Death to 2021” de la Netflix.

Cântărețul cu numele Marvin Lee Aday s-a născut în Dallas. A lansat o serie de alte albume la sfârșitul anilor 1970 și 1980, în special „Dead Ringer” și „Midnight At The Lost And Found”. În anii ’90, hitul său „I’d Do Anything For Love (But I Won’t Do That)” a fost cel mai bine vândut single din Marea Britanie din 1993 și i-a adus un premiu Grammy.

„Bat Out Of Hell” rămâne unul dintre cele mai bine vândute zece albume din toate timpurile, alături de „Thriller” al lui Michael Jackson și albume de la Whitney Houston și Eagles.

Meat Loaf s-a luptat cu bolile și rănile de-a lungul anilor. În 1978, și-a rupt piciorul sărind de pe o scenă în Ottawa, Canada, și a încheiat turneul cântând într-un scaun cu rotile. De asemenea, a leșinat pe scenă, în timp ce cânta la Pittsburgh, în 2011 și s-a prăbușit pe scenă în timpul unui concert în Canada în 2016. Trei ani mai târziu, vedeta și-a rupt clavicula, căzând în timpul unui interviu la o convenție din Texas.

Foto: Getty Images (via BBC)


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol