10 mai 2021, 21:51

Acum, și piesă de teatru inspirată din “Game of Thrones”

Se pregătește o piesă de teatru bazată pe universul ”Game of Thrones”.

Acțiunea se va derula „într-un moment esenţial” al seriei literare „A Song of Ice and Fire”. Echipa va fi condusă de producătorii de teatru Simon Painter, Tim Lawson şi Jonathan Sanford, care au montat în 2014 „The Illusionists”, pe Broadway.

Acest moment de răscruce al sagăi este turnirul de la Harrenhal, care are loc cu aproximativ 17 ani înainte de primul sezon al seriei televizate produse de HBO.

Puţini din Westeros şi-au imaginat ce masacru va urma atunci când nobilii şi oamenii obişnuiţi s-au adunat la Harrenhal pentru a-i urmări pe cei mai buni cavaleri ai regatului luptându-se într-un mare turnir„, a declarat George R. R. Martin, conform agerpres.ro.

Piesa de teatru va avea „multe dintre cele mai faimoase personaje” din saga literară şi din serialul de televiziune de opt sezoane, difuzat între 2011 şi 2019. Dramaturgul britanic Duncan Macmillan, autorul unor adaptări după romanele „1984”, de George Orwell şi „City of Glass”, de Paul Auster, este cel care scrie piesa.

Visul nostru este să aducem Westeros pe Broadway, pe West End (districtul teatral din Londra) şi în Australia… şi mai târziu pe o scenă din apropierea ta„, a declarat George R. R. Martin.

sursa foto: virginradio.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.