30 iunie 2022, 5:29

HBO filmează „House of the Dragon”, prequel al serialului „Game of Thrones”

HBO a început faza de producţie la seria „House of the Dragon”, un prequel al serialului „Game of Thrones” (Urzeala Tronurilor).

Producţia a postat pe contul de Twitter o imagine de la citirea scenariului în care apar şi viitorii protagonişti. Printre ei – Paddy Considine, Olicia Cooke, Emma D’Arcy, Matt Smith şi Steve Toussaint, printre alţii.

Ulterior au apărut și câteva fotografii cu doi dintre actori, plimbându-se pe stradă.

Trebuie spus că secretul este atât de bine ținut (la fel cu s-a întîmplat cu „Game of Thrones”) încât nimeni nu a putut să facă o fotografie de paparazzi.

HBO filmează „House of the Dragon”. Spin-off-uri „Game of Thrones”

„House of the Dragon” este inspirat din cartea „Fire & Blood” (2018) a lui George RR Martin, a cărei acţiune se petrece cu 300 de ani înainte de povestea din „Game of Thrones”.Noua carte prezintă aventurile familiei Targaryen, una dintre cele mai importante case ale acestui univers de fantezie epică.

În octombrie 2019 s-a aflat că acesta va fi primul serial derivat din fenomenul „Game of Thrones” (2011-2019), care a stârnit senzaţie în întreaga lume, având un record de audienţă şi de premii Emmy (59 în total).

În acelaşi timp în care se dădea undă verde pentru „House of the Dragon” era întreruptă producţia unui alt serial derivat din „Game of Thrones”, în care urma să joace Naomi Watts. Serialul nu i-a convins pe responsabilii canalului după vizionarea episodului pilot.

Pe de altă parte, în ianuarie s-a aflat că HBO începe să dea formă unui nou prequel care se va axa asupra povestirilor „Tales of Dunk and Egg” („Cavalerul celor şapte regate”) de George R.R. Martin.

HBO filmează „House of the Dragon”. Când vine filmul

Lansarea seriei  „House of the Dragon” este prevăzută pentru 2022. Ea va fi începutul unei noi saga fantasy. Deocamdată nu se știe despre câte sezoane vorbim, dar primul va avea 10 episoade, conform IMDB.

Din distribuție fac parte Paddy Considine, Olicia Cooke, Emma D’Arcy, Matt Smith, Eva Best, Fabien Frankel şi Stebe Toussaint.  Nici unul dintre aceștia nu a jucat în seria originală.

Alte info in 3 minute AICI

Citește și:

Acum, și piesă de teatru inspirată din “Game of Thrones”

 

 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol