27 octombrie 2020, 2:00

Agenda Bucureștiului. Doneză cărți pentru copiii mai puțin norocoși

Fapte bune

Campania Daruieste o lume de basm, campanie care creeaza bibiloteci sociale, a ajuns la Opera Comica pentru Copii. Copiii, parintii si editurile sunt invitati la acest sfarsit de saptamana in decorul de poveste al Operei Comice sa doneze carti pentru copiii mai putin norocosi. Cei mici sunt asteptati cu activitati dintre cele mai interesante, intr-un mediu sigur, in curtea Operei Comice pentru Copii:
– Vineri, 25.09.2020, intre 17:00 – 21:30

– Sambata, 26.09.2020 , intre 12:00 -14:00 si 17:00-21:30. Mai multe aici.

Concert

Regii muzicii lăutărești, Cornelia Catanga, Marian Mexicanu și Taraful Leonard Iordache, cântă pe Casa Poporului cu alaiul de muzici lăutărești pentru un apus ca în povești. Mai multe aici.

 

Pregătiți de un concert marca Irina Rimes? Cântareața vine la Gradina Urbana de la ora 19.00. Mai multe aici.

 

Pe Arenele Romane puteți participa la concertul Subcarpați Dăi Foale ediția a doua At Romania. Mai multe aici.

 

Restaurant Elisabeta vă așteaptă să petreceți o seară minunată alături de Maria Buză, împreună cu taraful George Pătrașcu. Mai multe detalii aici.

 

 

Filme

În fiecare vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 20:30, vă invităm la CinemaOCC, pentru a viziona filme pe acoperiș. Mai multe aici.

 

Festival

Bucharest Science Festival 2020 va avea loc între 23 și 27 septembrie, iar dezbaterile vor putea fi urmărite prin Zoom și pe principalele platforme de social media. Evenimentele individuale vor fi anunțate în cadrul secțiunii evenimente a paginii de Facebook a Bucharest Science Festival, pe site-ul https://www.BucharestScienceFestival.ro/ și în secțiunea „Discuții”. Mai multe aici.

 

Festivalul Filmului Francez 2020, ediţia cu numărul 24, are loc între 23 septembrie şi 4 octombrie sub deviza « Le film français au féminin », cu proiecţii la interior şi exterior, la Cinema Elvire Popesco şi Cinema sub clar de lună. Mai multe aici.

 

Cea de-a 5-a ediția a festivalului de film de(spre) artă, Bucharest Art Film Festival (BAFF), ce va avea loc în perioada 24 – 26 septembrie 2020, la Palatul Mogoșoaia, la Centrul de Cultură “Palatele Brâncoveneşti de la Porţile Bucureştiului”. Mai multe detalii aici.

 

Expoziții

Cea mai importantă expoziție de fotojurnalism la nivel global, World Press Photo Exhibition Romania, se va deschide la Muzeul Național de Artă al României . Expoziția va putea fi vizitată de la orele 11.00. Programul de vizitare este 9 septembrie – 30 septembrie, de miercuri până duminică, între 11.00-17.00. Mai multe detalii aici.

 

Teatru

Piesa Liniște! Sărut. Acțiune! se joacă  la  TEATRUL DE VARĂ HERĂSTRĂU. Mai multe detalii aici.

 

Doi pe o bancă, regia Mihai Bendeac, se joacă la Teatrul de Comedie, ora 19.00, la Sala Radu Beligan. Mai multe aici.

Teatru interactiv pentru copii

MAMI ŞI TATI SE POARTĂ CIUDAT de la 18.45 la Libraria cu Dichis. Mai multe detalii regăsiți aici

 

sursa foto: Facebook


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.