28 iulie 2021, 6:15

Agenda Bucureștiului. Participă la premiera spectacolului „Kilometrul Zero”

One Night Gallery, prima galerie de new media art din România, aduce la noul Muzeu al Copiilor instalația interactivă de artă și inteligență artificială Fii un tablou viu, în cadrul unui proiect realizat de Centrul Cultural Expo Arte. Instalația, ce va permite publicului să se transpună în lucrările a trei ilustratori români, va putea fi vizitată gratuit, până la finalul anului 2020, de marți și până duminică, între orele 10:00 – 18:00, la Muzeul situat în București, pe Bulevardul Decebal nr. 11. Mai multe aici.

Concert

La Control Club, de la 20:30, puteți merge la concertul trupei Vița de Vie. Concertul ‘Vița de Vie OFF Playlist’ a fost reprogramat din data de 9 aprilie. Mai multe aici.

 

Terasa Hard Rock Cafe devine locul de întâlnire pentru fanii jazz-ului pe 1 octombrie. Cu un stil interpretativ inconfundabil, Irina Sârbu vă invită de la ora 21.00, la “Autumn in Bucharest”, un concert special ce va aduce jazz-ul american la Bucureşti! Mai multe aici.

 

Spectacol

IONA este un spectacol care pune accent pe bogăția interioara a personajului, textul fiind servit și potențat prin muzica special compusă pentru acest spectacol, interpretată live, iar cei doi muzicieni devin și personaje ale poveștii. Pentru a-l vedea puteți merge la Teatrul Dramaturgilor Români, de la ora 19:00. Mai multe aici.

 

Teatru

Un spectacol plin de umor de bună calitate, un spectacol care are ritm, un spectacol care vă va bine dispune și vă va face să vreți să reveniți la Teatrul Roșu! Un bărbat și mai multe femei, începe de la ora 20.00. Mai multe aici.

 

De la ora 19.00, Lucruri pe care le știu ca fiind adevărate se joacă la TEATRUL NOTTARA – SALA HORIA LOVINESCU. Mai multe aici.

 

Piesa Kilometrul Zero, (The Revolution Project) PREMIERĂ, se joacă la TEATRUL ODEON – SALA MAJESTIC de la ora 19.00. Mai multe aici.

 

Expoziții

Observatorul Astronomic „Amiral Vasile Urseanu” vă oferă „Descoperim împreună Universul: Expoziție de Astronomie”. Inaugurată în data de 21 septembrie 2017 are ca subiect sistemul solar și explorarea acestuia, planetele, stelele și galaxiile, scopul principal al expoziției fiind ilustrarea locului nostru în Univers. O temă secundară este explorarea sistemului solar, sondele spațiale fiind reprezentate într-un mod inedit. Mai multe detalii aici.

sursa foto: zilesinopti.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.