5 decembrie 2023, 18:23

Agenda Bucureștiului. Ultima zi a verii pe acorduri de chitară cu Alma-Nicole

Află unde poți să sărbătorești ultima zi din vară din acest an.

 

Concert

  • La Teatrul de vară din Herăstrău, la 20:30, are loc concertul extraordinar al sopranei Irina Baianț, împreună cu Florin Ristei si Adrian Nour, acompaniată de Orchestra Metropolitana București, sub bagheta dirijorului Daniel Jinga. Mai multe aici.

 

  • Remember Ioan Gyuri Pascu. Foștii colegi de trupă Teo Boar & Vlady Cnejevici te invită să te bucuri din nou de piesele marelui artist într-un show tribut inedit. La BERĂRIA H începând cu 20:45. Mai multe aici.

 

  • Sărbătorim ultima zi a verii pe acorduri de chitară alături de Alma-Nicole, finalista lui Tudor Chirilă de la Vocea Romaniei 2018, la Ceainăria Infinitea, de la 20:00. Mai multe aici.

 

Festivalul de filme făcute de adolescenți

De pe 31 august pe 6 septembrie, de la ora 18:30, la Spațiul M60, începe a 8-a ediție a Super Festivalul de filme făcute de adolescenți cu proiecții, concerte, spectacole de teatru, o expoziție și lectură de poezie. Accesul la evenimente se face gratuit, exclusiv pe bază de rezervare făcută online, cu excepția evenimentului de joi, de la Cinema Muzeul Țăranului, unde va fi necesară achiziționarea biletului. Mai multe detalii aici.

 

BIFF 2020

Bucharest International Film Festival se va desfășura exclusiv în aer liber (la Cinema Muzeul Țăranului Român, Grădina cu Filme – Cinema & More și Opera Comică pentru Copii), va avea o platforma online şi va funcţiona și prin “streaming”.

THE WOMAN WHO RAN de la 20:30, la Cinema Muzeul Taranului

SORRY WE MISSED YOU- de la 20:30 la Grădina cu Filme. Mai multe aici.

 

Teatru

La Teatrul de Artă în aer liber, de la ora 20.30, va avea loc piesa Cerere în căsătorie, cu: Florentina Năstase George Constantinescu în regia: Victor Olăhuţ . Mai multe detalii aici.

 

Cinema 

Cinema Elvire Popesco se redeschide. De la ora 21:00 vedem prima proiecție din București a documentarului GRĂDINA SOVIETICĂ. Mai multe detalii

sursa foto: Facebook.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol