27 ianuarie 2021, 3:22

Agenda Bucureștiului. Un eveniment cultural unic în România: Art Safari

Cea de a opta ediție a Zilelor Muzeului Țăranului continuă până pe 20 septembrie.

De la orele 11.00 – 12.00 – Povești bricolate – ghinde din lână cu Beatrice Iordan
orele 19.30 – American Independent Film Festival la Cinema Muzeul Țăranului – The American Sector
orele 22.30 – American Independent Film Festival la Cinema Muzeul Țăranului – The Biggest Little Farm. Mai multe aflati aici.

 

Expoziție

Cea mai importantă expoziție de fotojurnalism la nivel global, World Press Photo Exhibition Romania, va putea fi vizitată începând cu orele 11.00 la Muzeul Național de Artă al României. Programul de vizitare este 9 septembrie – 30 septembrie, de miercuri până duminică, între 11.00-17.00. Mai multe aici.

 

În contextul celebrării a 30 de la reunificarea Germaniei, SwitchLab împreună cu Goethe Institut va invită la vernisajul expozitiei „Schnittstelle / Interferență”. Program de vizitare: 15.09.2020 – 19.09.2020 ➡️ Luni-Vineri: ☑️ 16.00-20.00; Sâmbătă: ☑️ 11.00-17.00. Mai multe detalii aici.

 

Expoziția PARADISUL PIERDUT reunește obiecte din lemn și ceramică, creații ale brandului de design MARARA, sub tema “Schimbare”, interpretată în cheie de recuperare și transformare. Expoziția este eveniment conex al festivalului Romanian Design Week 2020, în perioada 14-20 septembrie, în spațiul M7 atelier. Mai multe aici.

 

Art Safari, aflat la cea de-a 7-a ediție anul acesta, te invită să te bucuri de artă în siguranță, în perioada 11-20 septembrie. Mai multe aici.

 

Teatru

„Festivalul de Teatru pentru Tineret Ștefan Iordache” va invită de la ora:

12:30 CONCURS adolescenți (trupe) și studenți (individual)
20:30 Spectacol „Flori, Filme, Fete sau Băieți”, Universitatea Hyperion. Mai multe aici.

 

Cinema

„Cineliteratura” – o punte între literatură și film, de la ora 19.00, criticul de film Bujor Râpeanu prezintă „Dumbrava minunată”. Mai multe aici.

 

În Grădina cu Filme, de la ora 20:30, la proiecția „Rocketman”, în regia lui Dexter Fletcher, cu Taron Egerton în rol principal. Mai multe detalii aici.

 

Concert 

La Gradina de Vara Quantic Folk at Q , de la 18:30, cu Cristi Dumitrascu, Maria Gheorghiu si Radu Gratianu, Magda Puscas si Rares Suciu. Mai multe aici.

 

The Fat Cats este un cvartet de muzica de jazz care va invită la Grădina Sticlarilor, de la 19. Mai multe aici.

 

Stand-up

Vino la Freddo sa-ti iei portia de ras!  Bogdan Malaele, Dracea si Bara ti-au pregatit un show de stand-up comedy de zile mari! Mai multe aici.

 

TEO revine la Amfiteatrul Mihai Eminescu pentru un show complet nou: Asta-i stand-up?! Mai multe aici.

 

Lansare de carte

Lansarea romanului „Lungul zbor spre casă“ de Alan Hlad – o carte care insuflă speranță despre suflete-pereche, curaj, spirit de sacrificiu și demnitate și carte pornește de la evenimente reale din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, când Marea Britanie a folosit cincisprezece mii de porumbei voiajori pentru a primi informații din Franța și Olanda ocupate de naziști. Mai multe detalii regăsiți aici.

sursa foto: Facebook


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.