15 aprilie 2024, 3:04

Agenda Bucureștiului. Vizitează expoziția „De ce ne rabdă Pământul?”

Concert

Mircea Vintilă readuce muzica folk pe scena de pe terasa Berăriei H, de la ora 20:45. Mai multe aici.

 

Muzică lăutărească din Bucureștiul de altă dată la Terasa Grande începând cu ora 19:30. Mai multe aici.

 

Taraful lu’ Damian Drăghici îți dă întâlnire de la ora 20:00, la Grădina cu filme – Cinema & More. Mai multe aici.

Bogdan Cruceanu vine cu multa voie buna, cantece de munte, cantece de “inima albastra” si coveruri binecunoscute de toti iubitorii de folk romanesc, la True Club, de la ora 19.00. Mai multe detalii aici.

 

Grădina Floreasca prezintă Jazz in the Grass 86 / Capriel Dedeian – Dark Blue, de la 19:30. Mai multe aici.

 

Teatru

„M de la Murphy” se joacă la TEATRUL NAȚIONAL ION LUCA CARAGIALE – TERASA ȘI AMFITEATRUL ÎN AER LIBER, de la 20:30. Mai multe detalii aici.

 

Cerere în căsătorie este o comedie spectaculoasa, o farsă într-un act de Anton Cehov, o puteți urmări la Grădina Sticlarilor, de la 20.00. Mai multe detalii

 

De la ora 20.00, vom urmări „Storm boy” la Teatrul De Vara Herastrau. Mai multe detalii aici.

 

„Cineliteratura” – o punte între literatură și film

În fiecare marți și miercuri, de la ora 20:00, în Grădina Muzeul Naţional al Literaturii Române, vor avea loc proiecții de filme menite să readucă în atenţia publicului ecranizările unor texte de referinţă din literatura română, prezentate de importanți critici de specialitate. Aflați mai multe aici.

 

Expoziție

Vă invităm la Muzeul Antipa la un tur ghidat de vizitare a expoziției „De ce ne rabdă Pământul?”. Tururile sunt organizate în intervalele: 18:00 – 19:00 și 19:00 – 20:00. Mai multe aici.

 

Pentru prima dată în istoria edițiilor, Art Safari București prelungește programul de vizitare începând de marți, 22 septembrie, până duminică, 27 septembrie (inclusiv). Art Safari poate fi vizitat de marți până duminică, între orele 12:00 și 21:00 (ultima intrare ora 20:30, ieșire ora 21:30). Tururile nocturne (Night Tours) vor fi organizate de miercuri până duminică, începând cu ora 22:00. Mai multe aici.

 

Stand-up

De la 20:00 vă invităm la „The Open Mic Show cu Drăcea” prezentat de “CINE MĂ?” Drăcea. Mai multe aici.

 

Lansare de carte

Vă invităm să urmăriți LIVE lansarea cărții „Tot ce i-am promis tatălui meu” de Ioana Maria Stăncescu, începând cu ora 17.00. Romanul „Tot ce i-am promis tatălui meu” este povestea Adei o femeie care își trăiește iubirile, temerile și supraviețuirea în fața unei boli nemiloase între Paris și București. Mai multe aici.

 

sursa foto: Facebook


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol