14 iunie 2021, 6:21

Ai luat Bitcoin? Ghinion!

Bitcoin a crescut frumușel grație pandemiei. Practic valoarea monedei a crescut de șapte ori din martie încoace. Au fost persoane care au spus că acesta e doar începutul unei creșteri care ar putea să ajungă la 100.000. Sau nu.

Prețul bitcoin a scăzut cu 18% luni, după ce a depășit record după record de la sfârșitul anului 2020, ilustrând volatilitatea primei criptomonede care îngrijorează în special autoritatea de reglementare britanică.

În jurul orei 17:10 GMT, Bitcoin a pierdut aproape o cincime din valoarea sa, până la 31.225,85 dolari, potrivit Bloomberg, fapt care nu i se întâmplase de la pierderea înregistrată în martie 2020, când pandemia de Covid-19 provocase panică pe piețe.

Bitcoin chiar a scăzut pentru puțin timp cu 20% în sesiunea de luni.

Această oscilare a graficelor, precum a acului de seismograf al cutremurelor este semn că pe piață au intrat și mulți “investitori de ocazie”.

O astfel de volatilitate intensă îi pot speria pe cei neinițiați”, dar această corecție era de așteptat, confirmă Edward Moya, analist la Oanda.

Dacă acest optimism va trece, vom vedea zilele următoare. Cert este că acum piața este foarte susceptibilă la declarații, iar acestea sent pozitive. Drept urmare, Bitcoin crește. Până când? Vom vedea!

Foto Pixabay.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.